Формула: C3H8O3
Cas 56-81-5
Формула: C3H8O3
Cas 56-81-5
Гліцерин технічний 80%
Гліцерин фармацевтичний 99,5%-101,0%
Гліцерин дистильований 99,88%
безкольорова, в’язка, дуже гігроскопічна рідина, яка змішується з водою в будь-яких пропорціях.
Область застосування гліцерину : харчова промисловість, табачне виробництво, електронні сигарети, медична промиловість, виробництво миючих та косметичних засобів, сільське господарство, текстильна, паперова промисловість та виробництво шкіри, виробництво пластмас, лакофарбова промисловість, електротехніка та радіотехника (у якості флюса при лютуванні).
Гліцерин відноситься до групи стабілізаторів, що мають здатність зберігати та збільшувати ступінь в’язкості та консистенції харчових продуктів. Зареєстрований як харчова добавка Е422 та використовуєтсья в якості емульгатора, за допомогою якого змішують різноманітні суміші, що не можуть змішуватися між собою. Оскільки гліцерин добре піддається желеутворенню та горить без запаху та чаду, його використовують для виготовдення високоякісних прозорих свічок. Також гліцерин використовують при виготовленні динаміту. В останні роки гліцерин використовують як основний компонент рідин та картриджів електронних цигарок. Використовують гліцерин також в кріобіології та кріоніці як компонент популярних проникних кріопротекторів для кріоконсервування анатомічних препаратів, біологічних тканин та організмів.
Виробник:Польща